0
Общо : 0,00 лв
В момента количката е празна
update

Ако сте вече регистрирани, моля влезте точно тук

Информация за плащане
Адрес на купувача
Изпращане до
Адрес за доставка
Използвай за получаване/плащане - еднакъв адрес
Име продукт No Цена Количество Отстъпка Обща сума
 
Резултат за цената на продукта

Избран начин за доставка

Не е избран начин за доставка
Плащане Стъпка 2

Моля изберете начин за доставка

 
Обща сума:
0,00 лв
Бележки и специални искания
Общи условия

Условия за обслужване

Общи условия

Общите условия определят отношенията между EТ „Oли-Христо Коев“ и потребителите, ползващи сайта и онлайн магазина Обзавеждане за баня - Баня Дизайн

Условия за ползване

Сайтът Обзавеждане за баня - Баня Дизайн е онлайн магазин за продажба на продукти за обзавеждане на баня. Информацията в Обзавеждане за баня - Баня Дизайн е общодостъпна и безплатна в интернет. Счита се, че всеки потребител, който използва уеб страницата Обзавеждане за баня - Баня Дизайн, е съгласен и приема настоящите Общи Условия(О.У.) Всички продукти в онлайн магазина Обзавеждане за баня - Баня Дизайн биват закупени от потребителите на обявените цени, в български лева, в съглашение с Общите Условия. Отстъпките в онлайн магазина Обзавеждане за баня - Баня Дизайн не могат да се комбинират с други отстъпки и промоции.

Регистрация на потребители и защита на личните данни:

В магазина за баня Обзавеждане за баня - Баня Дизайн потребителите се разделени на нерегистрирани(гости) и регистрирани потребители. При регистрация в Обзавеждане за баня - Баня Дизайн, потребителите доброволно предоставят личните си данни за да може да бъде обработена тяхната поръчка и реализирана доставката на закупените продукти. Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и по всяко време да изискат от Обзавеждане за баня - Баня Дизайн вече съществуващият им профил да бъде изтрит. Обзавеждане за баня - Баня Дизайн запазва правото си да изпраща съобщения под формата на електронен бюлетин(newsletter), на посочения при регистрация e-mail адрес на регистрираните потребители. В случай, че регистрираните потребители не желаят да получават тези рекламни съобщения, те могат доброволно да се заявят желание да бъдат изключени от получаване на рекламни материали с кликване върху линк, който ще бъде изпратен заедно със съответното рекламно съобщение. Обзавеждане за баня - Баня Дизайн гарантира, че личните данни на регистрираните потребители няма да бъдат предоставяни на трети лица с цел рекламна дейност или друго, освен ако информацията не бъде изискана от служби, свързани със законодателството на Република България. В случай, че Общите Условия бъдат нарушени от даден потребител, администраторите на Обзавеждане за баня - Баня Дизайн имат право да ограничат достъпа му до онлайн страницата. Обзавеждане за баня - Баня Дизайн запазва правото си да извършва промени относно настоящите Общи Условия, без предварително известие, като новите условия ще бъдат отразени в страницата своевременно. Настоящите „Общи Условия“ на онлайн магазин Обзавеждане за баня - Баня Дизайн са задължителни за Обзавеждане за баня - Баня Дизайн и за неговите потребители. Оналйн магазинът Обзавеждане за баня - Баня Дизайн съхранява т.нар. 'бисквитки'(cookies) и логове с цел персонализиране и подобряване на услугите, които предлага. Ние използваме Google Analytics, с за отчитане и проучване на поведението на потребителите си.

Условия за пазаруване в bania-design.com Работно време

Поръчки в онлайн магазина Обзавеждане за баня - Баня Дизайн се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време на онлайн магазина Обзавеждане за баня - Баня Дизайн е:
Понеделник до Петък, от 10:00 до 19.00 часа.
Събота - 10:00 - 14:00 часа.
Неделя – почивен ден, в който се приемат поръчки, но се обработват в следващият работен ден.

Телефонни или онлайн консултации относно продукти или услуги се извършват по всяко време, в което има свободен оператор(без почивни дни).

Цени

Представените цени в онлайн магазина Обзавеждане за баня - Баня Дизайн са валидни към момента на публикуването им. Обзавеждане за баня - Баня Дизайн запазва правото си да променя цените на артикулите по всяко време без предварително предупреждение. Всички обявени цени в Обзавеждане за баня - Баня Дизайн са крайни клиентски цени, в български лева, с включени всички такси и данъци. Ако не отговаря на условията за 'Безплатна доставка' цената за доставка се изчислява отделно и съответно е посочена за всеки един артикул или поръчка.

Доставки

Доставките на закупените стоки от онлайн магазин за баня Обзавеждане за баня - Баня Дизайн се извършват от куриерска фирма или със собствен транспорт. Само за територията на Република България.

Срокове за доставки

При потвърдена и заплатена онлайн поръчка от Обзавеждане за баня - Баня Дизайн, служител от онлайн отдела на фирмата задължително ще се свърже с клиента за уточняване на удобен ден за доставка. Обикновено доставките се извършват в рамките от 1 до 5 работни дни след потвърждаване от служител на фирмата за наличност на стоката. Клиентът задължително трябва да провери стоката при получаване пред куриера за евентуални дефекти, липси или наранявания по артикулите. При доставка на купувача ще бъдат предоставени касова бележка/фактура за дължимата сума за закупената стока от Обзавеждане за баня - Баня Дизайн и съответно за сумата за доставка ако има такава. След това получателят подписва приемо–предавателен протокол, с който гарантираме изрядното изпълнение на поръчката. Сроковете, които са посочени се прилагат доколкото не противоречат на съответните срокове за доставка на куриерската фирма. ЕТ "Оли-Христо Коев" запазва правото си едностранно, без да информира клиента да удължава посочените срокове с до 7 дни.
Забележка: Възможно е да бъдат начислени банкови комисионни или такси при плащане с банкова карта или чрез банков превод, които ще бъдат едностранно определени от съответната финансова или банкова институция.

Право на връщане при покупка Online - до 14 дни. Обзавеждане за баня - Баня Дизайн предлага бързо и лесно връщане на закупената стока, независимо от причината, поради която клиентът иска да се откаже от нея. Всеки потребител има правото да се откаже от поръчаната стока в срок от 14 дни от получаването на артикулите, без да дължи обезщетение или неустойка с изключение на разходите предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП. Съобразно условията по чл. 55 от ЗЗП при връщане на стока, то тя трябва да бъде неизползвана, в добър търговски вид, без да бъде увредена и нейната опаковка. Връщането на стока е за сметка на клиента, като сумата следва да бъде възстановена в срок от 14 дни от датата на получаването.

Рекламация за закупена стока от Обзавеждане за баня - Баня Дизайн се извършва по правилата на ЗЗП, като е съобразена с условията и сроковете на търговската гаранция.
Адрес за връщане на стока, жалби и рекламации: ул. Симеоновско шосе 166;
Можете да се свържете с нас и на посочените в страницата контакти.

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ съгласно приложение №6 от ЗЗП може да изтеглите от тук

! Внимание: Възможно е да бъдат начислени банкови комисионни или такси при плащане с банкова карта или чрез банков превод, които ще бъдат едностранно определени от съответната финансова или банкова институция. Всички начислени такси, за стоки върнати поради вина на Магазини Баня Дизайн, ще бъдат за сметка на продавача. В случаите, когато клиентът връща стока по негово желание, без продавачът да има каквато и да е вина за причината и решението на клиента, начислените комисионни или такси са за сметка на клиента.

Транспорт

За улеснение на нашите клиенти, ние от магазин за баня Обзавеждане за баня - Баня Дизайн, предлагаме безплатна доставка при поръчка над 200лв за страната. Във всички останали случаи, ние предлагаме преференциални цени за доставка. Транспортът е до външния вход на посоченият от клиента адрес, само когато до входа е възможно да се паркира с автомобил. Обзавеждане за баня - Баня Дизайн не предлага услугата „Качване по етажи„

Провери преди да платиш

Потребителите на Обзавеждане за баня - Баня Дизайн имат възможност за проверка на получената стока преди да я приемат за доставена. Тази опция е валидна за абсолютно всички продукти, предлагани и доставяни от Обзавеждане за баня - Баня Дизайн Всеки потребител задължително трябва да проверява получената стока, за да избегне връщане на объркана поръчка. Опцията „Провери преди да платиш“ също така дава възможност на нашите клиенти да проверят получената от тях стока за евентуални следи от драскотини, удари или други видими повреди. В случай, че клиентът забележи видими повреди или липси по направената от него поръчка, има правото да я откаже. Купувачът е длъжен да направи преглед на стоката и съпътстващата я документация преди да я приеме, в противен случай, закупената от него стока се счита за одобрена и клиентът губи правото си след приемането й да претендира, че получените артикули са с явни недостатъци или липси на аксесоари и на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. За да получи доставената стока, клиентът е длъжен лично да представи документ за самоличност и да се разпише собственоръчно върху документа, който удостоверява предаването на стоката. Посоченото в раздел „Право на рекламации и отказ от стока“ важи и за всички стоки закупени онлайн. Опцията „Купи онлайн и вземи от магазина“ дава възможност на всеки клиент, който направи поръчка онлайн, да получи стоката си в избран от него магазин на ЕТ "Оли - Христо Коев". Стоката се получава, след потвърждение на наличността на поръчката от наш консултант. между 1 и 5 работни дни. Всеки купувач, който иска да се възползва от този метод, следва да попълни формуляра за поръчка коректно, като задължително трябва да посочи получател и съответно да упомене в кой от нашите магазини ще му бъде удобно да вземе закупената стока. Начините на плащане при избор на тази опция са по банков път(авансово плащане), с директно плащане с карта, чрез електронната система за плащания PayPal или на място в магазина, като след това клиентите получават електронно потвърждение на поръчката от страна на магазини Обзавеждане за баня - Баня Дизайн. Стоката следва да бъде взета не по-късно от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на електронното потвърждаване на поръчката, като получаването става само в работното време на посочения в електронно потвърдената поръчка магазин, единствено от лицето посочено като получател, след задължителното представяне на документ за самоличност, номер на поръчка и подписване на приемо-предавателен протокол. Забележка: Продавачът не носи отговорност за неполучена или непотърсена в срока стока. След изтичане на срока за получаване продавачът има право да начисляват такса магазинаж!

Законова Гаранция. Информация за потребителите. Алтернативно решаване на спорове.

Всички артикули, които са представени на сайта и/или са продавани в онлайн магазина Обзавеждане за баня - Баня Дизайн са със законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба съгласно чл. 112-115 от ЗЗП. Търговската гаранция по никакъв начин не оказва влияние върху правата на потребителите, произтичащи от гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП. Продавач – консултантът отговаря за липсата на съответствие на потребителските стоки с договор за продажба съгласно гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП., независимо от търговската гаранция. Всеки посетител/клиент на Обзавеждане за баня - Баня Дизайн по чл. 4 от ЗЗП може да получи цялата информация за всяка стока/услуга представена на сайта и/или продавана в онлайн магазина на телефон на посочените контакти.
Орган за алтернативно решаване на спорове по смисъла на чл. 181н, ал. 4 от ЗЗП са помирителните комисии към КЗП - www.kzp.bg или уеб-сайта OPC (https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BG) Описаните в настоящия раздел условия се отнасят за потребители по смисъла на §13, ал.1, т.1 от Допълнителните разпоредби на ЗЗП.

Други

Магазин Обзавеждане за баня - Баня Дизайн се ангажира единствено и само за продукти и услуги представени в онлайн страницата, така както те са представени. Цялата информация, която клиентите и посетителите на Обзавеждане за баня - Баня Дизайн виждат така, както е представена за характеристики, цени и дизайн е валидна до момента на представянето и, като магазинът запазва правото си да прави промени без предупреждение.

Потребителите носят лична отговорност, към това да бъдат запознати с условията на сайта, условията за неговото ползване и представените на него информации относно цени, наличности, дизайн и др. за да са информирани ако постъпят някакви евентуални промени. Във всички случаи промените имат дейстивие занапред и не се отнасят за потвърдени от страна на магазини Обзавеждане за баня - Баня Дизайн поръчки, преди направените промени. Възможно е да има случаи, в които е необходимо допълнително одобрение от наша страна и то следва да бъде дадено, в противен случай, независимо от потвърждение на поръчката същата ще бъде считана за невалидна.

Магазин Обзавеждане за баня - Баня Дизайн на ЕТ "Оли-Христо Коев" не носи отговорност към безопастността и съдържанието на сайтове, към които препраща линкове, публикувани на Обзавеждане за баня - Баня Дизайн. Направените такива кликове, които препращат към други сайтове са изцяло на собствена отговорност на потребителите. В случаите, когато това е необходимо, ползвателите на сайта се задължават да предоставят коректно и пълно изискваните от тях данни.

Магазин Обзавеждане за баня - Баня Дизайн на ЕТ "Оли-Христо Коев" си запазва правото да блокира достъпа на сайта за некоректни потребители. Създадени акаунти, които не се използват коректно от потребителите или такива, които нарушават условията за ползване на сайта, ще бъдат заличени.
За неуредените в настоящите общи условия на Магазин Обзавеждане за баня - Баня Дизайн на ЕТ "Оли-Христо Коев" въпроси се прилагат разпоредбите на действащото в Република България законодателство. Всички спорове по тълкуването и изпълнението на настоящите общи условия и по тълкуването и изпълнението на договорите за продажба от разстояние на поръчани от онлайн магазина стоки ще бъдат решавани със споразумение, а в случай на непостигане на такова, спорът ще бъде отнасян за разрешаване от компетентния съд: по искове на потребители - съгласно чл. 113 ГПК, а в останалите случаи, ако подсъдността не е посочена императивно - пред компетентния съд в гр. София, съгласно правилата на родовата подсъдност по ГПК, а именно Софийски районен съд или Софийски градски съд.

Актуализация на общите условия:
Магазин Обзавеждане за баня - Баня Дизайн на ЕТ "Оли-Христо Коев" запазва правото си периодично да променя (актуализира) настоящите „Общи условия“. При промяна общите условия ще бъдат актуализирани и ще бъде публикувано съобщение на Обзавеждане за баня - Баня Дизайн.

Условия за копиране на информация

Информацията публикувана в Обзавеждане за баня - Баня Дизайн е собственост на Магазин Обзавеждане за баня - Баня Дизайн на ЕТ "Оли-Христо Коев", в това число – снимки, текстове и описания на продукти. Магазин Обзавеждане за баня - Баня Дизайн на ЕТ "Оли-Христо Коев" може да делегира право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазина Обзавеждане за баня - Баня Дизайн

Баня Дизайн - дългогодишен вносител и дистрибутор на всички видове продукти за баня-
Плочки за баня, Гранитогрес, Вани, Душове, Поддушови корита, Смесители и още много други продукти за баня.

КОНТАКТИ

 •  

  1. Лозенец, ул. Крум Попов N. 51-55
  2. ул. Симеоновско шосе 166

 •  

  Email:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 •  
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…