0
Общо : 0,00 лв
В момента количката е празна
update

Общи условия

Общите условия определят отношенията между EТ „Oли-Христо Коев“ и потребителите, ползващи сайта и онлайн магазина www.bania-design.com

Условия за ползване

Сайтът www.bania-design.com е онлайн магазин за продажба на продукти за обзавеждане на баня. Информацията в www.bania-design.com е общодостъпна и безплатна в интернет. Счита се, че всеки потребител, който използва уеб страницата www.bania-design.com, е съгласен и приема настоящите Общи Условия(О.У.) Всички продукти в онлайн магазина www.bania-design.com биват закупени от потребителите на обявените цени, в български лева, в съглашение с Общите Условия. Отстъпките в онлайн магазина www.bania-design.com не могат да се комбинират с други отстъпки и промоции.

Регистрация на потребители и защита на личните данни:

В магазина за баня www.bania-design.com потребителите се разделени на нерегистрирани(гости) и регистрирани потребители. При регистрация в www.bania-design.com, потребителите доброволно предоставят личните си данни за да може да бъде обработена тяхната поръчка и реализирана доставката на закупените продукти. Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и по всяко време да изискат от www.bania-design.com вече съществуващият им профил да бъде изтрит. www.bania-design.com запазва правото си да изпраща съобщения под формата на електронен бюлетин(newsletter), на посочения при регистрация e-mail адрес на регистрираните потребители. В случай, че регистрираните потребители не желаят да получават тези рекламни съобщения, те могат доброволно да се заявят желание да бъдат изключени от получаване на рекламни материали с кликване върху линк, който ще бъде изпратен заедно със съответното рекламно съобщение. www.bania-design.com гарантира, че личните данни на регистрираните потребители няма да бъдат предоставяни на трети лица с цел рекламна дейност или друго, освен ако информацията не бъде изискана от служби, свързани със законодателството на Република България. В случай, че Общите Условия бъдат нарушени от даден потребител, администраторите на www.bania-design.com имат право да ограничат достъпа му до онлайн страницата. www.bania-design.com запазва правото си да извършва промени относно настоящите Общи Условия, без предварително известие, като новите условия ще бъдат отразени в страницата своевременно. Настоящите „Общи Условия“ на онлайн магазин www.bania-design.com са задължителни за www.bania-design.com и за неговите потребители. Оналйн магазинът www.bania-design.com съхранява т.нар. 'бисквитки'(cookies) и логове с цел персонализиране и подобряване на услугите, които предлага. Ние използваме Google Analytics, с за отчитане и проучване на поведението на потребителите си.

Условия за пазаруване в bania-design.com

Работно време

Поръчки в онлайн магазина www.bania-design.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време на онлайн магазина www.bania-design.com е

от Понеделник до Петък, от 10:00 до 19.00 часа.
събота: 10:00 - 14:00
Неделя – почивни дни, в които не се обработват, но се приемат, поръчки.

Телефонни или онлайн консултации относно продукти или услуги се извършват по всяко време, в което има свободен оператор(без почивни дни).

Цени

Представените цени в онлайн магазина www.bania-design.com са валидни към момента на публикуването им. www.bania-design.com запазва правото си да променя цените на артикулите по всяко време без предварително предупреждение. Всички обявени цени в www.bania-design.com са крайни клиентски цени, в български лева, с включени всички такси и данъци. Ако не отговаря на условията за 'Безплатна доставка' цената за доставка се изчислява отделно и съответно е посочена за всеки един артикул или поръчка.

Доставки

Доставките на закупените стоки от онлайн магазин за баня www.bania-design.com се извършват от куриерска фирма или със собствен транспорт. Само за територията на Република България.

Срокове за доставки

При потвърдена и заплатена онлайн поръчка от www.bania-design.com, служител от онлайн отдела на фирмата задължително ще се свърже с клиента за уточняване на удобен ден за доставка. Обикновено доставките се извършват в рамките от 1 до 5 работни дни след потвърждаване от служител на фирмата за наличност на стоката. Клиентът задължително трябва да провери стоката при получаване пред куриера за евентуални дефекти, липси или наранявания по артикулите. При доставка на купувача ще бъдат предоставени касова бележка/фактура за дължимата сума за закупената стока от www.bania-design.com и съответно за сумата за доставка ако има такава. След това получателят подписва приемо–предавателен протокол, с който гарантираме изрядното изпълнение на поръчката. Сроковете, които са посочени се прилагат доколкото не противоречат на съответните срокове за доставка на куриерската фирма. ЕТ "Оли-Христо Коев" запазва правото си едностранно, без да информира клиента да удължава посочените срокове с до 7 дни. Забележка: Възможно е да бъдат начислени банкови комисионни или такси при плащане с банкова карта или чрез банков превод, които ще бъдат едностранно определени от съответната финансова или банкова институция. Право на връщане при покупка Online - до 14 дни. www.bania-design.com предлага бързо и лесно връщане на закупената стока, независимо от причината, поради която клиентът иска да се откаже от нея. Всеки потребител има правото да се откаже от поръчаната стока в срок от 14 дни от получаването на артикулите, без да дължи обезщетение или неустойка с изключение на разходите предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП. Съобразно условията по чл. 55 от ЗЗП при връщане на стока, то тя трябва да бъде неизползвана, в добър търговски вид, без да бъде увредена и нейната опаковка. Връщането на стока е за сметка на клиента, като сумата следва да бъде възстановена в срок от 14 дни от датата на получаването. Рекламация за закупена стока от www.bania-design.com се извършва по правилата на ЗЗП, като е съобразена с условията и сроковете на търговската гаранция. Адрес за връщане на стока, жалби и рекламации: ***** ; Можете да се свържете с нас и на посочените в страницата контакти. Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ съгласно приложение №6 от ЗЗП може да изтеглите от тук.

! Внимание: Възможно е да бъдат начислени банкови комисионни или такси при плащане с банкова карта или чрез банков превод, които ще бъдат едностранно определени от съответната финансова или банкова институция. Всички начислени такси, за стоки върнати поради вина на Магазини Баня Дизайн, ще бъдат за сметка на продавача. В случаите, когато клиентът връща стока по негово желание, без продавачът да има каквато и да е вина за причината и решението на клиента, начислените комисионни или такси са за сметка на клиента.

Транспорт За улеснение на нашите клиенти, ние от магазин за баня www.bania-design.com, предлагаме безплатна доставка при поръчка над 200лв за страната. Във всички останали случаи, ние предлагаме преференциални цени за доставка. Транспортът е до външния вход на посоченият от клиента адрес, само когато до входа е възможно да се паркира с автомобил. www.bania-design.com не предлага услугата „Качване по етажи„

Провери преди да платиш

Потребителите на www.bania-design.com имат възможност за проверка на получената стока преди да я приемат за доставена. Тази опция е валидна за абсолютно всички продукти, предлагани и доставяни от www.bania-design.com Всеки потребител задължително трябва да проверява получената стока, за да избегне връщане на объркана поръчка. Опцията „Провери преди да платиш“ също така дава възможност на нашите клиенти да проверят получената от тях стока за евентуални следи от драскотини, удари или други видими повреди. В случай, че клиентът забележи видими повреди или липси по направената от него поръчка, има правото да я откаже. Купувачът е длъжен да направи преглед на стоката и съпътстващата я документация преди да я приеме, в противен случай, закупената от него стока се счита за одобрена и клиентът губи правото си след приемането й да претендира, че получените артикули са с явни недостатъци или липси на аксесоари и на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. За да получи доставената стока, клиентът е длъжен лично да представи документ за самоличност и да се разпише собственоръчно върху документа, който удостоверява предаването на стоката. Посоченото в раздел „Право на рекламации и отказ от стока“ важи и за всички стоки закупени онлайн. Опцията „Купи онлайн и вземи от магазина“ дава възможност на всеки клиент, който направи поръчка онлайн, да получи стоката си в избран от него магазин на ЕТ "Оли - Христо Коев". Стоката се получава, след потвърждение на наличността на поръчката от наш консултант. между 1 и 5 работни дни. Всеки купувач, който иска да се възползва от този метод, следва да попълни формуляра за поръчка коректно, като задължително трябва да посочи получател и съответно да упомене в кой от нашите магазини ще му бъде удобно да вземе закупената стока. Начините на плащане при избор на тази опция са по банков път(авансово плащане), с директно плащане с карта, чрез електронната система за плащания PayPal или на място в магазина, като след това клиентите получават електронно потвърждение на поръчката от страна на магазини www.bania-design.com. Стоката следва да бъде взета не по-късно от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на електронното потвърждаване на поръчката, като получаването става само в работното време на посочения в електронно потвърдената поръчка магазин, единствено от лицето посочено като получател, след задължителното представяне на документ за самоличност, номер на поръчка и подписване на приемо-предавателен протокол. Забележка: Продавачът не носи отговорност за неполучена или непотърсена в срока стока. След изтичане на срока за получаване продавачът има право да начисляват такса магазинаж!

Законова Гаранция. Информация за потребителите. Алтернативно решаване на спорове. Всички артикули, които са представени на сайта и/или са продавани в онлайн магазина www.bania-design.com са със законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба съгласно чл. 112-115 от ЗЗП. Търговската гаранция по никакъв начин не оказва влияние върху правата на потребителите, произтичащи от гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП. Продавач – консултантът отговаря за липсата на съответствие на потребителските стоки с договор за продажба съгласно гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП., независимо от търговската гаранция. Всеки посетител/клиент на www.bania-design.com по чл. 4 от ЗЗП може да получи цялата информация за всяка стока/услуга представена на сайта и/или продавана в онлайн магазина на телефон на посочените контакти. Орган за алтернативно решаване на спорове по смисъла на чл. 181н, ал. 4 от ЗЗП са помирителните комисии към КЗП - www.kzp.bg или уеб-сайта OPC (https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BG) Описаните в настоящия раздел условия се отнасят за потребители по смисъла на §13, ал.1, т.1 от Допълнителните разпоредби на ЗЗП.

Други

Магазин www.bania-design.com се ангажира единствено и само за продукти и услуги представени в онлайн страницата, така както те са представени. Цялата информация, която клиентите и посетителите на www.bania-design.com виждат така, както е представена за характеристики, цени и дизайн е валидна до момента на представянето и, като магазинът запазва правото си да прави промени без предупреждение. Потребителите носят лична отговорност, към това да бъдат запознати с условията на сайта, условията за неговото ползване и представените на него информации относно цени, наличности, дизайн и др. за да са информирани ако постъпят някакви евентуални промени. Във всички случаи промените имат дейстивие занапред и не се отнасят за потвърдени от страна на магазини www.bania-design.com поръчки, преди направените промени. Възможно е да има случаи, в които е необходимо допълнително одобрение от наша страна и то следва да бъде дадено, в противен случай, независимо от потвърждение на поръчката същата ще бъде считана за невалидна. Магазин www.bania-design.com на ЕТ "Оли-Христо Коев" не носи отговорност към безопастността и съдържанието на сайтове, към които препраща линкове, публикувани на www.bania-design.com. Направените такива кликове, които препращат към други сайтове са изцяло на собствена отговорност на потребителите. В случаите, когато това е необходимо, ползвателите на сайта се задължават да предоставят коректно и пълно изискваните от тях данни. Магазин www.bania-design.com на ЕТ "Оли-Христо Коев" си запазва правото да блокира достъпа на сайта за некоректни потребители. Създадени акаунти, които не се използват коректно от потребителите или такива, които нарушават условията за ползване на сайта, ще бъдат заличени. За неуредените в настоящите общи условия на Магазин www.bania-design.com на ЕТ "Оли-Христо Коев" въпроси се прилагат разпоредбите на действащото в Република България законодателство. Всички спорове по тълкуването и изпълнението на настоящите общи условия и по тълкуването и изпълнението на договорите за продажба от разстояние на поръчани от онлайн магазина стоки ще бъдат решавани със споразумение, а в случай на непостигане на такова, спорът ще бъде отнасян за разрешаване от компетентния съд: по искове на потребители - съгласно чл. 113 ГПК, а в останалите случаи, ако подсъдността не е посочена императивно - пред компетентния съд в гр. София, съгласно правилата на родовата подсъдност по ГПК, а именно Софийски районен съд или Софийски градски съд. Актуализация на общите условия Магазин www.bania-design.com на ЕТ "Оли-Христо Коев" запазва правото си периодично да променя (актуализира) настоящите „Общи условия“. При промяна общите условия ще бъдат актуализирани и ще бъде публикувано съобщение на www.bania-design.com. Условия за копиране на информация Информацията публикувана в www.bania-design.com е собственост на Магазин www.bania-design.com на ЕТ "Оли-Христо Коев", в това число – снимки, текстове и описания на продукти. Магазин www.bania-design.com на ЕТ "Оли-Христо Коев" може да делегира право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазина www.bania-design.com

Баня Дизайн - дългогодишен вносител и дистрибутор на всички видове продукти за баня-
Плочки за баня, Гранитогрес, Вани, Душове, Поддушови корита, Смесители и още много други продукти за баня.

КОНТАКТИ

 •  

  1. Лозенец, ул. Крум Попов N. 51-55
  2. ул. Симеоновско шосе 166

 •  

  Email:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 •  
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…